Resident Evil 6 Full Version PC Game Free Download


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Free Download Resident Evil 6 / Biohazard 6 Complete Pack Full Version PC Game, direct link, part link, crack by PROPHET work. Blending action and survival horror, Resident Evil half-dozen guarantees to be the dramatic horror expertise of 2013. Resident Evil favorites Leon S. Kennedy, Chris Redfield and adenosine deaminase Wong square measure joined by new characters, together with Jake Muller, to face a replacement horror, the extremely virulent C-virus, because the narrative moves between North America, the destroyed jap European state of Edonia and therefore the Chinese town of Lanshiang.
Resident Evil 6
With four distinct, however interlocking story threads, every with their own combine of protagonists for either solo or co-op play, each offline and on-line, not solely can Resident Evil half-dozen deliver each completely different views and gameplay designs however, with the introduction of the innovative Crossover mechanic players are going to be able to team and share the horror. At key moments throughout the sport, up to four players will be a part of along on-line to tackle a particular state of affairs, with some stages seeing the same old partnerships swapped to any increase the depth of gameplay. You can also Download Resident Evil 7 for free.

Game Information

  • Title: Resident Evil 6 / Biohazard 6
  • Genre: Action, Adventure
  • Developer: Capcom
  • Publisher: Capcom
  • Release Date: 22 Mar, 2013

Resident Evil 6 Gameplay

System Minimum of Resident Evil 6

  • OS:Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
  • Processor:: Intel® CoreTM2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz or better
  • Memory:2 GB RAM
  • Graphics:NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better
  • DirectX®:9.0c
  • Hard Drive:16 GB HD space
  • Sound:Standard audio device Other Requirements:Broadband Internet connection

System Recommended of Resident Evil 6

  • OS:Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
  • Processor:Intel® CoreTM2 Quad 2.7 Ghz or better, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz or better
  • Memory:4 GB RAM
  • Graphics:NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better
  • DirectX®:9.0c
  • Hard Drive:16 GB HD space
  • Sound:Standard audio device

Resident Evil 6 Free Download

How to Install Resident Evil 6

  1. Extract
  2. Run setup and install the game until finish
  3. Play the game
  4. Enjoy and thanks for visiting rgames31 🙂
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Share this post

95 thoughts on “Resident Evil 6 Full Version PC Game Free Download

          1. sudah sekitar 2 jam lebiih dan tetep 73,8% terus, dan ini sudah di ektrak dan di instal ulang yg ke 3 kalinya, tidak berhasil terus, anti virus dan internet sudah mati, mohon pencerahan atau reopload yg benernya , trims

  1. Timbul tulisan An Error Occurred while unpacking while: unable to read data! Unarc.dll returned an error code:-6
    Error: File read operation failed

    Reply
  2. Maaf Bru Komen Ane Dah Cobaik Yg Di Link Itu Tpi Gak Mau Di komputer Kayanya Dari Windows Installer Bemasalah Jadi Ane Pake Laptop Aja Dah Instal Work Cuman Stuck Di 78% Sma 92% Dan Agak Lama

    Reply
  3. The program can’t start because d3dx9_43.dll is missing from your computer.. klo ada pesen gitu, solusinya gmn ya min.. nyari cracknya dimana, makasih

    Reply
      1. Jadi di permulaan masuk game stelah logo capcom… Itu load saved data… Nah pas loading saved data… Failed loading saved data… Terus waktu main ngulang dr awal lagi… Padahal gue sdh lumayan jauh main. Ini jika di keluarkan dr gamenya… Jika cuma keluar k main menu … Masih bisa lanjut check point. . Nah gimana caranya supaya bisa ngesave ganenya jika keluar dr game? Kan bosen ngulang2 terus…

        Reply
  4. pas mau buka gamenya, muncul “Failed to initalize Steam”.
    padahal instal gak ada masalah, crack jg udah d copy ke folder game, tp ttp gak bisa.
    gmn dong min solusinya ? kayaknya cracknya gak work ni min 🙁

    Reply
  5. min pas buka game nya muncul “Fatal Error : Failed to Initialize Steam”
    padahal pas di cek steam_api.dll nya ada di folder tempat ane instal, udah ane coba crack yg lain masih tetep keluar notif kaya gitu
    ada solusi?
    thanks min

    Reply
  6. gmn ngatasi permasalahannya.. sebelum sy copy file yg ad di folder mp fix game bisa dimainkan, pas saya copy ke instalan game, dan sy coba buka lagi, muncul notifikasi fatal error failed to initialize steam.. gmana cara perbaikinya.. thanks

    Reply
  7. first correctly running this file open the game correctly
    next I can delete one folder in instalation folder that name is MP- fix
    next I copy that file instalation folder
    but not open the game
    anyone file is missing
    please help me

    Reply
  8. gan saya ada masalah pas main game , jadi di awal permainan lancar jaya ,nah sampai saya di suruh cari obat untuk cewek yg sama leon , tiba” zombie muncul dr mobil kita ambl obat ,nah mulai disitu gerakannya jadi lambat bgt gan semua gerakannya kayak patah” gt
    mohon pencerahannya gan

    Reply

Post Comment