Call of Duty Black Ops 1 Full Version PC Game Download


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Free Download Call of Duty Black Ops 1 Full Version PC Game, direct link, part link, crack by SKIDROW work. The biggest first-person action series of all time and therefore the follow-up to last year’s blockbuster decision of Duty®: trendy Warfare two returns with decision of Duty®: Black Ops.
Call of Duty Black Ops
Call of Duty®: Black Ops can take you behind enemy lines as a member of associate elite Special Forces unit participating in covert warfare, classified operations, and explosive conflicts across the world. With access to exclusive aggregation and instrumentation, your actions can tip the balance throughout the foremost dangerous fundamental quantity man has ever notable.

Game Information

  • Title: Call of Duty®: Black Ops
  • Genre: Action
  • Developer: Treyarch
  • Publisher: Activision
  • Release Date: 9 Nov, 2010

Call of Duty Black Ops 1 Gameplay

Call of Duty Black Ops Free Download

System Requirements of Call of Duty Black Ops 1

  • OS: Windows® Vista / XP / 7
  • Processor: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
  • Memory: 2GB
  • Graphics: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
  • DirectX®: DirectX® 9.0c
  • Hard Drive: 12GB*
  • Sound: DirectX® 9.0c-compatible

How to Install Call of Duty Black Ops 1

  1. Extract
  2. Mount with daemon tools or Ultraiso
  3. Run setup and install the game
  4. Copy crack fole to instalation folder
  5. Play the game
  6. Enjoy 🙂
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Share this post

45 thoughts on “Call of Duty Black Ops 1 Full Version PC Game Download

  1. escatter11.fullerton.edu · Edit

    I simply couldn’t leave your website prior to suggesting that I actually enjoyed the usual information a person provide in your guests?

    Is going to be again often to inspect new posts

    Reply
  2. Spot on with this write-up, I absolutely ƅelieve that this website neеds a ǥreat deal mοrе attention. I’ll pгobably be returjing to ead morᥱ, thаnks for the advice!

    Reply
  3. koq gamenya lag banget ya? Gua mainin modern warfare 3 yang basiclly spec nya lebih tinggi sedikit dr Black Ops malah lancar lancar aja. Mainin black ops udh low set dan low resolution tetap aja lagnya minta ampun.Mohon bantuannya, gan :3

    Reply
      1. Intel Pentium Dual Core B960 2.2Ghz
        Intel HD Graphics 3000
        RAM 2 GB
        Saya rasa spek segitu low set mainnya gak patah patah(kecuali klo ad ledakan besar yg bikin frame drop)

        Reply
  4. Gan need help nih..
    Dnld dah beres.. Extrak ok.. mount pake iso trus instal n copy crack beres.. Tp pas mau maen g bisa malah ada tulisan “the program can’t start because d3dx9_43.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem”
    Saya dah 2x instal ttep aja kaya gitu.. Itu gmn gan?

    Reply
      1. File instal directx nya dmn gan? Pas udah beres instal game nya kan ada pilihan tuh mau instal directx apa ga, saya pilih instal tp ga bisa malah ada tulisanlah apa gitu.. Udah 2x instal ttep sama g bisa gan..
        Kalo instal directx nya misah bisa g? Misal saya dnld directx trus saya instal bisa g gan?
        Kalo saya dnld directx nya yg versi brp gan biar suport sama game nya?

        Reply
    1. Admin

      download semua part nya dulu bro abis itu di extract nanti jadi satu file iso nah di dalam file iso itu ada setup game sama crack nya bro

      Reply
      1. nama crack foldernya boleh diinfo bro? udah dicoba diinstal berulang dengan langkah2 diatas, pas mau dimainin masuknya ke steam terus..

        boleh dibantu pencerahannya bro.. Terima Kasih..

        Reply
    1. Admin

      mungkin masih salah copy file crack nya bro yg di copy semua file yg ada di dalam folder skidrow lalu paste and replace ke folder instalasi gamenya..

      Reply

Post Comment