Way of the Samurai 3 Full Version PC Game Free Download


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Free Download Games Way of the Samurai 3 Full Version for PC direct part link crack by reloaded work. Explore the villages, body-strewn battlefields, bandit fortresses, immense castles and local town of Amana, in an open world bustling with a rich cast of colourful characters that you can help, ignore or victimise. Choose your friends and enemies carefully in a game where every decision has far-reaching consequences, and where finishing the game is just the beginning of your journey.

ย Way of the Samurai 3

Game Information

  • Title: Way of the Samurai 3
  • Genre: Action, Adventure
  • Developer: ACQUIRE Corp.
  • Publisher: Ghostlight LTD
  • Release Date: 23 Mar, 2016

Gameplay

Way of the Samurai 3 Free Download

System Requirements

Minimum:

  • OS: Windows 7
  • Processor: 2.13GHz Intel Core2 Duo or equivalent
  • Memory: 1 GB RAM
  • Graphics: DirectX 9.0c compatible graphics card with 512Mb RAM and support for v3 shaders
  • DirectX: Version 9.0c
  • Storage: 2 GB available space
  • Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card

Recommended:

  • OS: Windows 7 or later
  • Processor: 3GHz Intel i3 or equivalent
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: DirectX 9.0c compatible graphics card with 1GB RAM and support for v3 shaders
  • DirectX: Version 9.0c
  • Storage: 2 GB available space
  • Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card

How to Install

  1. Unrar
  2. Burn or mount the image
  3. Install the game
  4. Copy over the cracked content from the /Crack directory on the image to your game install directory
  5. Play the game
  6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Share this post

16 thoughts on “Way of the Samurai 3 Full Version PC Game Free Download

    1. 1. extract
      2. mount file iso menggunakan daemon tools atau sejenisnya
      3. jalankan setup dan instal
      4. copy file crack ke dalam folder instalasi game
      5. play and enjoy ๐Ÿ™‚

      Reply
  1. admin gamenya 100% sukses download dan sukses instal…. makasih banget ya admin, gamenya baguss banget” samurai japan bangeettt” pokoknya game yang ini seru dan kocak kayak game gta wkkwkwkwkwk… ๐Ÿ˜€

    Reply
  2. admin game lanjutannya yang Way of Samurai 4 belum ada ya admid?! tolong adain dunk admin?! biar seruuu” sebelum dan sesudahnya makasih banyak sama adminnya atau mas brooonya” ๐Ÿ™‚

    Reply
  3. makasih mas admin atas tersedianya game PC Way of the Samurai 3, aku juga sukses download dan juga bisa mainin game kesukaan sayaaa” wkwkwkwkkwk benar2 kocak, kita bisa jadi pendekar pedang sesuka kita” game yang sangat baguus dan sangat menghibur”

    Reply
  4. mas admin, gamenya mantap dan enggak bosan2 dimainin berulang ulang kali…..
    mas admin, ini gamenya ada cheat untuk buka semua karakter samurainya enggak mas admin?!
    masalahnya gue udah enggak sabar mau lihat pendekar samurai cewek2 yang sexy2 hihihihi…. ๐Ÿ™‚

    Reply

Post Comment