SimCity 2013 Full Version for PC


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
SimCity
Free Download Game SimCity 2013 Full Version for PC direct part link crack by razor1911 work + blackscreen fix. SimCity is a city-building and urban planning simulation massively multiplayer online game developed by Maxis, a subsidiary of Electronic Arts. Released for Microsoft Windows in early March 2013, it is the first major installment in the SimCity series since the release of SimCity 4 a decade prior. An OS X version was released on August 29, 2013.

The game is considered to be a reboot of the SimCity series. Players can create a settlement that can grow into a city by zoning land for residential, commercial, or industrial development, as well as building and maintaining public services, transport and utilities. SimCity uses a new engine called GlassBox, allowing for more detailed simulation than previous games. Throughout its development, SimCity received critical acclaim for its new engine and reimagined gameplay; however, publications cautioned the game’s use of a persistent Internet connection, with which it stores saved games and allows players to share resources.

Name : SimCity 2013
Genre: Simulation
Release Date: 13 November 2014
Publisher: Electronic Arts
Developer: Maxis
 
Gameplay:
 
 
 
System Requirements:

  • Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better or Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz or better
  • Minimum OS: Windows XP/Vista/7
  • Memory: 2GB RAM
  • Hard Drive: 12GB HD Space
  • Graphics Card: ATI Radeon HD 2600 or better*, NVIDIA 7800 or better*, Intel HD Graphics or better*
  • Broadband Internet: Minimum 256 kbps download, 64 kbps upload
  • *Minimum of 256MB of on-board RAM and Shader 3.0 or better support. 

SimCity 2013 | Razor1911
pass: www.download.ir
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Share this post

57 thoughts on “SimCity 2013 Full Version for PC

  1. Kurang bagus speed downloadnya gak full,kalo bisa gedein speed downloadnya masa cuma bisa sampe 100 kbps,nah kalo nih komen gw dihapus berarti pengeecut loo , speed gw aja 2mbps gak tembus gimana sih :p :p :p :p

    Reply
    1. ADMIN

      Download the following files and folder where you installed the game in the I: \ Program Files \ SimCity \ SimCityUserData extract and copy into the problem.

      Reply
    1. Admin

      Download the following files and folder where you installed the game in the I: \ Program Files \ SimCity \ SimCityUserData extract and copy into the problem.

      Reply
  2. i download your rar files….after that i install the game on C drive…in C drive 6 folders…one folder name is…simcity user data……..now please tell me …which file you want to extract..where to copy…

    Reply
  3. Min ko pas udah diekstrak malah error, part 3 “the volume is corrupt”, part 4 corrupt file or wrong password. Padahal udah pake password diatas, mohon pencerahannya min

    Reply
      1. Udah bisa min, tapi pas mau main malah black screen. Udah download blackscreen fix nya tapi folder/file mana sama harus kemana dicopynya? Makasih

        Reply
  4. what are the files copy ,and paste in** simcity user data **
    folder…

    name the files ,,,to copy??

    i beg u…please help…

    send me a video ….that will help me….whats up no…9567772350

    Reply
  5. min, saya udah download semua part nya nih. trus nyatuin nya gimana ? ada tutorial buat install nya ga ?
    mksudnya utk yg bukan single file
    makasih

    Reply
    1. Admin

      tempatkan semua part dalam satu folder lalu cukup extract part1 saja nanti otomatis yg lain juga ikut ter extract
      extract nya menggunaakan winrar

      Reply
    1. Admin

      1. extract lalu mount menggunakan daemon tools atau sejenisnya
      2. jalankan setup dan instal gamenya sampai selesai
      3. copy file crack ke dalam folder instalasi gamenya
      4. mainkan dan enjoy

      Reply
          1. ini adminya gimana sih ditanya bener bener jawabnya sudah copy cracknya blm? kalo jadi sih gk tanya, crack sudah dicopy tapi tetep gak JADI!!!!!!

  6. 1.download file diatas
    2.extract file yang sudah didownload ( termasuk blackscreen fix nya )
    3.install ( install.exe )
    4.setelah instalasi selesai, copy file didalam folder Crack ke folder SimCity
    5.buka folder simcity blackscreen fixnya, copy semua file nya dan paste ke folder SimCityUserData -> WebStorage

    Selesai
    Work kok 🙂
    Hanya saja, kurang penjelasan cara instalasi dan copy blackscreen fix nya doang

    Reply
  7. min,. ada satu masaalah lagi.. pas di open.. yang keluar, razor century intro main ulang-ulang. simcity nya loading lama. gimana ni ya?

    Reply
    1. Admin

      tempatkan semua part dalam satu folder lalu cukup extract part1 saja bro otomatis yg lain bakal ikut ter extract (extract nya menggunakan winrar)

      Reply

Post Comment