Tom Clancys Splinter Cell Blacklist Full Version Free Download


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Free Download Game Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist Full Version gratis single link iso crack compressed by kaOs work. Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist is an action-adventure stealth video game developed by Ubisoft Toronto and published by Ubisoft. The sixth installment of the Tom Clancy’s Splinter Cell series, it is the sequel of Splinter Cell: Conviction. The game was released worldwide for Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii U, and Xbox 360 in August 2013.

Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist

Players control Sam Fisher, a spymaster working for the Fourth Echelon, in a mission to stop the Engineers, a group of terrorists which is trying to coerce the United States into recalling all of its troops stationed abroad. Blacklist’s gameplay is similar to its predecessors, with players tasked with completing objectives and defeating enemies. The game endeavors to combine elements of its predecessors, including the action focus of Conviction and the stealth focus of the older games. Blacklist marks the return of the asymmetrical multiplayer mode Spies vs. Mercs, which was introduced in Pandora Tomorrow.

Game Information

  • Title: Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist
  • Genre: Action, Adventure
  • Developer: Ubisoft Toronto
  • Publisher: Ubisoft
  • Release Date: 23-8-2013

Gameplay

Tom Clancys Splinter Cell Blacklist Free Download

System Requirements

Minimum:

  • OS:Windows® XP (SP3) / Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8
  • Processor:2.53 GHz Intel® Core™2 Duo E6400 or 2.80 GHz AMD Athlon™ 64 X2 5600+ or better
  • Memory:2 GB RAM
  • Graphics:512 MB DirectX® 10–compliant with Shader Model 4.0 or higher
  • DirectX®:9
  • Hard Drive:25 GB HD space
  • Sound:DirectX 10–compliant DirectX 9.0c–compliant
  • Additional:Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, headset, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended). Requires UPLAY account.

Recommended:

  • Processor:2.66 GHz Intel® Core™2 Quad Q8400 or 3.00 GHz AMD Phenom™ II X4 940 or better
  • Memory:4 GB RAM
  • DirectX®:11
  • Hard Drive:25 GB HD space
  • Sound:(5.1 surround sound recommended)
  • Other Requirements:Broadband Internet connection
  • Additional:Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, headset, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended). Requires UPLAY account.

How to Install

  1. Extract
  2. Install Game setup
  3. Play the game
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Share this post

52 thoughts on “Tom Clancys Splinter Cell Blacklist Full Version Free Download

    1. Admin

      ada file yang extensi nya angka .001 kan bro? nah itu extract dulu bisa menggunakan winrar juga bisa kok atau kalo gakbisa pake winrar pake hjsplit bro

      Reply
  1. Nice post. I learn something additional challenging on distinct blogs everyday. It is going to always be stimulating to read content material from other writers and practice just a little some thing from their store. I’d prefer to use some with the content on my weblog no matter if you do not mind. Natually I’ll offer you a link on your net blog.

    Reply
  2. gan pas udah dirar and pake demon tools trus di rar yang kaos 001 , keluarnya cmd pas di extraxt here juga ga mau keluar game setup nya knp ya bro? lumayan susah cara nginstalnya bro ga kaya game yg lain saya sudah pake win 7 bro, mohon infonya thanks bro

    Reply
      1. ini sudah di extract 2 kali, ada pemberitahuan file demage, ga bisa di unpack min.. kasih solusi yang jelas dong buat installnya, tolong di kirim ke email ya min [email protected],com

        Reply
      1. udah di ekstrack,, trus di unpack,, ada muncul file 11 gb lagi,, tak tau apa,,, pas di close unpack nya di buka file tadi,, malah demage,,, di ulangi lagi,, di tunggu sampe unpack nya ilanmg,,, sampe pagi pun tak ilang2…

        Reply
  3. Min saran yah, kasih tutorial install nya yg lengkap min, klu bisa pake video cara install nya, jadi ga banyak yg nanya, cape sendiri kan ngejawab satu satu!!

    Reply
  4. ini installnya gimana? setelah unpack keluar file.001, setelah diekstrak keluar file lagi? terus diapain lagi? bisa tolong cara installnya dituliskan? atau adminnya sendiri gak tau dan gak bisa?

    Reply
        1. Admin

          extract file .001 nya menggunakan apa bro? jangan menggunakan winrar kalo menggunakan winrar memang suka damage gitu saran saya pake hjsplit aja

          Reply
  5. gan tolong cara instalnya yang lengkap.. videoin bila perlu…. udh pke hj split untuk gabungin tpi pas selesai file mala ga bisa dibuka… tolong dong cara instalnya…

    Reply
    1. Admin

      1. extract dulu part nya menggunakan winrar
      2. gabungin file .001 menggunakan hjsplit
      3. jalankan unpack dan tunggu proses nya sampai selesai
      4. enjoy

      Reply
  6. 1. saya ekstrack semua part1-12
    2. muncul kaos-krew.000 – 043
    3. saya gabungkan dengan hj split dri 001-043
    4. setelah selesai keluar 1 file tanpa extension yang corrup

    Gimana tu min
    file 000 nya itu gk digabungin?

    Reply

Post Comment